En aktivitet for hele familien

Skal I prøve en ny aktivitet til familiens spil-dag? Der findes mange måder at hygge sig på, og hvad er bedre end en hel dag fyldt med sjove aktiviteter, som hele familien kan deltage i? Har I holdt jeres egen rundboldturnering, fodboldturnering, volleyballturnering eller en anden sjovt aktivitet, som bare fik alle familiemedlemmerne til at skraldgrine og have det sjovt sammen? Måske vil I gerne prøve noget nyt, som ingen af jer nogensinde før har prøvet, og så kan det være at I skal prøve at kaste jer ud i pickleball. Det er et virkelig sjovt spil som hele familien kan deltage i.

Pickle Ball er en fusion mellem badminton, tennis og bordtennis. Det kræver dog ikke helt så meget af jer, da I kan spille det på et mindre område, og derfor kan det uden problemer spilles derhjemme i haven. Så saml hele familien til en dag med kamp og hygge. I spiller spillet ved at dele banen op i to dele, og her skal der dog bruges et net, som I kan købe flere steder online.

En gameday kan hurtigt blive kaotisk og fyldt med flere diskussioner, hvis ikke der allerede fra start af er styr på reglerne til spillet. Sørg for at have styr på dem, inden I kaster jer ud i spillet. Helt enkelt kan det siges, at Pickle Ball handler om at ramme en bold, og at slå til den så din modstander ikke kan slå den tilbage over nettet. Bolden skal kun ramme jorden én gang på modstanderens banehalvdel, og formår spilleren ikke at ramme bolden på modstanderens banehalvdel – ja så gælder slaget ikke. Spilleren opnår point, når bolden har ramt modstanderens bane to gange. Et spil består af maks. 3 sæt og der spilles til 11, 15 eller 21 point. I vælger selv, hvor mange point kampene skal spilles med, men hvis der skal opstilles en turnering, så kan det måske være en god idé at vælge 11 eller 15 point, da I på den måde sikre at flere kampe kan spilles i løbet af dagen.

Udstyr til familiens store gameday

Er du nu overbevist om, at det er pickleball, der skal på dagens program til familiens næste spil-dag, så kan det være, at du nu skal ud og købe det nødvendige udstyr, så I kan få den sjoveste dag sammen. Når der spilles pickleball, skal I selvfølgelig bruge noget, som I kan slå til bolden med. Du skal derfor ud og købe en træketcher, da det er den, der bruges til spillet. Du vil opleve at der findes flere forskellige ketchere på markedet, men overvej om ikke du skal købe nogle, der har monteret en rem på enden af håndtaget, da det gør det lidt nemmere for familiens mindste medlemmer at holde godt fast i den, så den ikke flyver til højre og venstre. Men uden en bold vil der ikke være nogen kamp at sætte i gang – det giver jo næsten også sig selv. Det betyder altså, at det er vigtigt, at du husker at købe bold. Bolden er produceret i plastik og designet med flere lufthuller, som gør at der rigtigt kan komme fart i den.

3-2-1 sæt i gang

Nu ved du lidt mere om selve spillet, reglerne og det udstyr, der skal bruges, når I skal sætte gang i en sjov turnering og finde familiens Pickle Ball mester. Sæt en eftermiddag af, saml familie og venner og find ud af, hvem der mestrer spillet bedst. Én ting, der vil være kendetegnet for dagen, er, at den bliver fyldt med latter og gode minder for alle deltagerne. Både små og store kan være med, og I kan vælge at lave en turnering for børn og en for de voksne, da det på den måde bliver sjovt og fair for alle. Alternativt kan holdene også blandes, så der både er børn og voksne på samme hold. Uanset hvordan I vælger at inddele holdene, så vil I være garanteret en dag med massere af sjov.

Nu er du klar til at introducere det nye spil for dine venner og familie, så nu er det bare op til dig, at sætte gang i en sjov dag.